ANTALYA / ALANYA - Dereköy Ortaokulu

Mrt

ÇANAKKALE ZAFERİNİN 106. YILDÖNÜMÜNÜ VEHBİ GÜNEŞ HOCAMIZIN YÖNETİMİNDE KUTLADIK.

Mrt

12 MART İSTİKLAL MARŞININ KABULÜNÜN 100.YILI OKULUMUZ FEN BİLGİSİ ÖĞRETMENİ AVNİ MUSLU YÖNETİMİNDE KUTLANDI.

Mrt

8 MART DÜNYA KADINLAR GÜNÜ OKULUMUZ ANASINIFI ÖĞRETMENİ MENEKŞE KOÇAK YÖNETİMİNDE KUTLANDI.

Mrt

Okulumuz gereken bütün denetimlerden başarıyla geçerek Milli Eğitim Bakanlığı tarafından OKULUM TEMİZ BELGESİ almaya layık görülmüştür.

Mrt

Okulumuz İngilizce Öğretmeni Funda ÇOBAN'ın yönetiminde 1-7 MART YEŞİLAY HAFTASI KUTLAMA ETKİNLİĞİ düzenlenmiştir.

Kas

Okulumuz Dereköy Ortaokulunda Covid-19 tedbirlerine riayet edilerek 29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI KUTLAMA ETKİNLİKLERİ düzenlenmiştir.

Eyl

TC.Sağlık Bakanlığı Bilimsel Danışma Kurulunca hazırlanan "Covid-19 Salgın Yönetimi ve Çalışma Rehberi" için TIKLAYINIZ.

Lütfen ayrıntılı bir şekilde okuyalım ve uygulayalım. Bu salgını hep birlikte bitireceğiz.

Şbt

Dereköy ilk ve ortaokulu olarak sinemadaydık. Sinemaya gitmeyen çocuk kalmasın projemizi gerçekleştirmemize yardımcı olup tüm öğrencilerimizi ücretsiz sinemaya götürmemizi sağlayan Hüseyin GİRENES'e ve bu yardıma vesile olan Mustafa GİRENES'e çok teşekkür ederiz.Öğrencilerimz için çok eğlenceli ve unutulmaz bir gün oldu.